15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


lunes, 9 de febrero de 2009

Properes activitats de febrer del Museu Memorial de l’Exili

-10 de febrer: Homenatge als combatents i exiliats de La Jonquera a la seu del MUME a les 17h

-12 de febrer: En col•laboració amb el Departament d’Acció Social i Ciutadania (Secretària d’Immigració), presentació del llibre: La tragedia de l’exili republicà català, de Tàrio Rubio. Lloc: seu de la Fundació Universitat de Girona. Innovació i Formació (Pl. Jordi de Sant Jordi, 1 17002 Girona), a les 19 h

-20 de febrer: Participació en un cicle de conferències organitzat per l’associació FFREEE (Fils et filles des républicains exilés et enfants de l’éxode), coordinat per Geneviève Dreyfuss-Armand i que tindrà lloc a Argelers, Elna i La Jonquera (19-20 de febrer de 2009). Divendres, 20 de febrer, a partir de les 10 h, acolliment al MUME de les conferències de Francesc Vilanova i Octavio Alberola.

-26 de febrer: Acolliment de la Jornada de Formació sobre la Retirada, l’Exili i la Frontera organitzada per Reséau Culturel-Terre Catalane. A partir de les 10h, conferència “Exili 36/39” per Ruben Doll-Petit i presentació del Memorial Democràtic de Catalunya. Tarda: visita comentada del MUME.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++