15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939

lunes, 20 de abril de 2009

Tercera concentració de la Mesa de Catalunya per la Veritat, la Justícia i la Reparació

Aquest 25 d’abril, a la plaça de Sant Jaume, a les 12 hores, ens tornarem a reunir per a demanar Veritat, Justícia i Reparació.

Les víctimes que van defensar la República tenen en aquest mes de commemoració i reivindicació de la legalitat robada el 17 de juliol de 1936, un record més viu. És per tant, per a tots nosaltres, molt més punyent, tantes dècades després, haver de demanar Justícia per a totes les lluitadores i lluitadors antifeixistes.

A la que va ser Plaça de la República, direm: prou impunitat per als crims del franquisme! i exigirem que aquesta consigna sigui un fet. Es tracta d’un deute democràtic vers les víctimes, les seves famílies i tots els que volem la plena democràcia.

Tornarem a exigir l’anul·lació del judici al President Companys, l’anul·lació de tots els judicis del franquisme, i recollirem signatures amb aquesta petició.

Us convoquem i us esperem. Feu presents a aquells que per desgràcia ja no estan amb nosaltres portant les seves fotografies. Posem rostre a les dones i homes que van patir la brutal repressió franquista, per a recordar a tothom que el botxins mai van pagar pels seus execrables crims.

Abril republicà, abril de reivindicació, abril de Veritat, Justícia i Reparació.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++