15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


viernes, 28 de noviembre de 2008

La Sénia inaugura la 1a fase del futur Museu del Camp d'Aviació

Dissabte, dia 29 de novembre, tindrà lloc la inauguració de la 1a. Fase del projecte de Museïtzació del Camp d’Aviació de la Sénia, amb el següent detall horari:

LA SÉNIA INAUGURA LA 1a FASE DEL FUTUR MUSEU DEL CAMP D’AVIACIÓ

L’Ajuntament de La Sénia, amb el suport DG de la Memòria Democràtica, ha dut a terme la primera fase de museïtzació del Camp d'Aviació de la Sénia, consistent en la senyalització dels elements de l'indret i la instal·lació de dues siluetes a mida real dels principals avions de caça utilitzats pels dos bàndols. El Camp d'Aviació de la Sénia el va construir l'exèrcit republicà a finals del l'any 1937 i el dia 16 d'abril del 1938 el va ocupar la Legió Còndor fins al final de la guerra. L'aeròdrom senienc va ser molt útil per a les ofensives franquistes a València, primer, i per a la Batalla de l'Ebre, després.

11,00 h: Inauguració, parlaments i visita guiada a les instal·lacions

11,30 h: Actes de recreació Històrica a càrrec de l’”Exèrcit de l’Ebre”

12,30 h: Presentació del llibre “L’aeròdrom de la Sénia. 1937-1939. Imatges d’un passat” a càrrec de l’autor, Heribert Garcia Esteller. (Lloc: Centre Obrer)

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++