15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


viernes, 28 de noviembre de 2008

Actos 15 anys sense Guillem Agulló

Comunicado

Benvolguts amics i amigues

El reconegut artista alcoià Antoni Miró ha produït una sèrie numerada de la làmina 'Tornarà al Sud' , coincidint amb la celebració de l'Homenatge Antifeixista que es celebrarà a Burjassot el proper dia 16 de desembre.

La làmina es una reedició especial de tiratge limitat i numerat d'una obra datada el 1.986. Amb la seua venda, la Comissió 15 anys sense Guillem Agulló pretenem generar els recursos necessaris per continuar treballant contra la impunitat amb què actua l'extrema dreta avui dia al nostre país, alhora que fem un sentit homenatge a totes les víctimes del feixisme perquè la seua memòria i dignitat puga ser reparada amb justícia.
Podeu adquirir aquesta obra especial al preu de 100 euros a l'Octubre CCC de València, al Centre Social Terra de Benimaclet o bé realitzant una transferència bancària al següent número de compte (us l'enviarem a casa de franc):

2100 1957 92 0100201919 (indicant al concepte: quadre Miró + el vostre nom i, alhora, enviant un correu a info@homenatgeantifeixista.org amb el teu nom i adreça).

Esperem que us siga d'Interès i que entre totes i tots contribuïm a sumar esforços per tal que la barbàrie no és torne a repetir. Sense el vostre ajut res d’això seria possible.

Rebeu una abraçada,

Comissió 15 anys sense Guillem Agulló; Centre Social Terra; Fòrum per la Memòria del País Valencià; http://www.antifeixistes.org/

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++