15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


sábado, 8 de noviembre de 2008

DIA INTERNACIONAL CONTRA EL FASCISMO Y EL RACISMO Domingo 9 de noviembre, 12 h. Plaza de la Virgen

Mosaico de fotografias sobre la violencia fascista y racista


Todos y todas somos víctimas BASTA DE IMPUNIDAD Fascismo y racismo nunca más! Col·lectius del País Valencià hen unit forces per fer front a l'escalada violenta de l'extrema dreta al País Valencià.


Aquet 9-N, hen convocat a una concentració contra el feixisme i el racisme i per exigir la fi de la impunitat i de la violència ultra, el Dia Internacional Contra el Feixisme i el Racisme i, disposarem de música, parlaments i paraetes dels col·lectius on mostraran agressions rebudes. En el 70 aniversario de “la noche de los cristales rotos” la lucha antifascista sigue siendo la lucha por la libertad


Convocan: Acció Popular Contra la Impunitat, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Comissió Espanyola d'Ajuda al Refugiat CEAR, Movimiento Contra la Intolerancia, Acció Cultural del País Valencià ACPV, Fórum Alternatiu de la Immigració, Col.lectiu Lambda de Gais, Lesbianes, Bisexuals i Transsexuals, Intersindical Valenciana, Confederació General del Treball CGT, Sindicat CAT, Coordinadora Obrera Sindical COS, Bloc Nacionalista Valencià BNV, Esquerra Unida del País Valencià EUPV, Esquerra Republicana del País Valencià ERPV, Iniciativa del Poble Valencià IPV, Espai Alternatiu, Jarit, Asociación Pro-Derechos Humanos, Coordinadora Antifeixista Intercomarcal, Maulets, Ca Revolta, CSA La Quimera, SODEPAU, United for Intercultural Action, Comissió 15 Anys Sense Guillem.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++