15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


martes, 16 de marzo de 2010

Novena concentració per la Veritat, Justícia i Reparació el dissabte 27 de març

El dissabte 27 de març ens tornarem a trobar com tots els mesos a les 12 del migdia a la plaça de Sant Jaume per a exigir Veritat, Justícia i Reparació.
En aquest temps de desmotivació generalitzada on tothom vol assolir les seves fites de manera ràpida i còmoda i si això no es produeix abandona, la perseverança de tots aquells companys i companyes que no deixem de demanar l'aplicació dels drets humans per a les víctimes del franquisme és molt lloable. No té més mèrit que el de ser fidels a la lluita antifeixista dels nostres companys i companyes, avis i pares que van començar el mateix dia del cop d'estat feixista del 36, que es va perllongar durant la dictadura, la transició i aquest espai indefinit de democràcia impossible on l'hereu del dictador ens obliga a ser súbdits sense opcions.
La Lluita continua perquè moralment ha de continuar i durant tot el temps que calgui, fins que es faci Justícia, sense deixar espai al derrotisme, en una cursa de fons on no hem de deixar de visualitzar la meta.
En aquesta tasca de reclamació de drets inalienables d'uns pobles que volen conformar un grup de ciutadans lliures, amb dret de decidir, necessitem sumar forces: republicans, antimonàrquics, defensors dels drets humans, amants de la veritable democràcia, tots hem de continuar plantant cara a uns temps foscos que venen de lluny i que encara ens acompanyen.

Mesa de Catalunya d'Entitats Memoralistes

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++