15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


lunes, 18 de enero de 2010

Presentació del llibre "La Guerra d'Espanya i la Resistència Espanyola"

27 de Gener de 2010, a les 19 hores, en la Llibreria "La Central del Raval", carrer Elisabets 6, 08001 Barcelona, Metro Plaça de Catalunya, presentació del llibre: "La Guerra d'Espanya i la Resistència Espanyola", última entrevista a Julio Álvarez del Vayo, Ministre d'Estat i Comissari General de Guerra, durant la Guerra Civil, històric dirigent socialista espanyol i President del FRAP, fins a la seva mort en 1974 . Escrit per Miguel Herberg i prologat per Riccardo Gualino, ex-militants del FRAP.

Presentaciön: Miguel Herberg, Riccardo Gualino i Matilde Muñoz .

--------------------------------------------------------------------------------

27 de Enero de 2010, a las 19 horas, en la Librería "La Central del Raval", calle Elisabets 6, 08001 Barcelona, Metro Plaça de Catalunya, presentación del libro: "La Guerra de España y la Resistencia Española", última entrevista de Julio Álvarez del Vayo, Ministro de Estado y Comisario General de Guerra, durante la Guerra Civil, histórico dirigente socialista español y Presidente del FRAP, hasta su muerte en 1974.Escrito por Miguel Herberg y prologado por Riccardo Gualino, ex-militantes del FRAP.

Presentaciön: Miguel Herberg, Riccardo Gualino y Matilde Muñoz.
Col·lectiu Republicà del Baix Llobregat

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++