15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


martes, 19 de enero de 2010

"Documentar i transmetre testimonis: experiències i reptes actuals dels espais de memòria i història de França, Itàlia, Alemanya i Catalunya

"Documentar i transmetre amb i després dels testimonis: experiències i reptes actuals dels espais de memòria i història de França, Itàlia, Alemanya i Catalunya"
20 de gener, de 9 a 18 h. Seu de la Regió - Charbonnières-les-Bains

Lió

França

L'objectiu d'aquesta jornada és la presentació d'experiències, èxits i reflexions de la regió Rhône-Alps amb altres experiències regionals d'Alemanya (Berlín), Itàlia (Piemont i Emilia Romagna), Espanya (Catalunya). També té com a objectiu recollir i posar en perspectiva les reflexions acumulades aquest 2009 sobre el testimoni de la història i els seminaris organitzats en els diferents viatges realitzats als espais que conformen la xarxa MEMORHA.

Les intervencions s'organitzaran al voltant de tres temes principals:

1. Qui són els testimonis?

2. L'ús dels testimonis

3. El relat dels testimonis després dels testimonis.

Si voleu participar-hi, poseu-vos en contacte amb el servei de protocol del Rhône-Alps (protocole@rhonealpes.fr, Tel. 04 72 59 47 86). Per obtenir més informació sobre aquest esdeveniment i les activitats de la xarxa MEMORHA, visiteu el portal web:

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++