15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


sábado, 23 de enero de 2010

Exposició “La primavera republicana al Penedès, 1931-1936″ fins el proper 31 de gener

El passat 14 de gener va inaugurar-se a la Capella de Sant Joan de Vilafranca l’exposició La primavera republicana al Penedès, 1931-1936, activitat en la que la Biblioteca del Pavelló de la República ha col•laborat a través de la reproducció de diversos cartells del seu fons com Balanç del Bienni Negre -que reproduïm en aquest post-, Compreu llibres catalans i El triomf d’en Macià.


L’exposició ha estat organitzada conjuntament pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, l’Institut d’Estudis Penedesencs i el Memorial Democràtic, i queda emmarcada dins del projecte Tots els noms.



El projecte Tots els noms ha dut a terme al llarg dels anys 2008 i 2009 una àmplia recerca sobre l’impacte de la Segona República i la Generalitat Republicana en els 48 municipis del Penedès. El resultat fa visible la gran quantitat de projectes desenvolupats durant aquests sis anys i la manera com van incidir en la millora de la qualitat de vida dels ciutadans. Aquests projectes són el fil conductor de l’exposició La primavera republicana al Penedès, 1931-1936, que es podrà visitar fins el proper 31 de gener de 2010.



Capella de Sant Joan



Pl. de Sant Joan, núm. 1 Vilafranca del Penedès

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++