15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939

viernes, 1 de enero de 2010

Actes Commemoratius 50 anys Quico Sabaté


Benvolguts / Benvolgudes,


31/12/09
Ens plau enviar-vos adjunt el programa d’Actes Commemoratius del 50 aniversari de la mort en combat antifranquista del guerriller anarquista Francisco Sabaté Llopart "Quico".
El tret d’inici dels actes serà el proper dimarts 5 de gener amb l’Ofrena floral a la tomba d’en Quico que tindrà lloc com cada any, a les 12h del matí al Cementiri de Sant Celoni.
Divendres 8 de gener, tindrà lloc la presentació del llibre “Tren Correu 1104” a càrrec del seu autor, Joan Ventura, a la Llibreria 4 gats de Sant Celoni, a les 20 hores. El llibre està basat en el darrer viatge d’en Quico Sabaté.
El mateix Joan Ventura ens acompanyarà, dissabte 9 de gener (10h.,Cementiri de Sant Celoni) per la passejada històrica que seguiran les darreres passes d’en Quico per la vila de Sant Celoni. A continuació es durà a terme l’Acte d’Homenatge i dinar popular. Tanmateix us donem a conèixer que s’ha creat per a l’ocasió, un calendari commemoratiu que podreu adquirir durant les activitats programades i al Casal Quico Sabaté en horari de 19h a 21h i de 23h a 2h tots els divendres i dissabtes.

Recordeu que trobareu tota la informació actualitzada a


Esperant poder comptar amb la vostra presència, salut i bon 2010!!!

Comissió 50 anys Quico Sabaté
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++