15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


domingo, 27 de septiembre de 2009

Protest to TV3 - Protesta a TV3 - per entrevista a Samaranch (fill)

Amics i amigues,

A més d'agrair-vos pel vostre suport a la campanya "Democràcia i Dignitat a l'Esport", per denunciar que Juan Antonio Samaranch sigui president honorari (sic) del Comitè Olímpic Internacional, ara us demanem un PETIT ESFORÇ més.

Avui, dilluns 28 de setembre, al programa Àgora de TV3 entrevisten el fill de Juan Antonio Samaranch que és l'únic membre estatal del COI. Els seus mèrits per ser membre d'aquest organisme internacional brillen per la seva absència. És únicament per ser fill del qui és fill. Disfruten d'incomptables avantatges i privilegis adquirits com si fossin d'una nissaga aristocràtica...

Però el més greu de tot és que Samaranch pare mai no ha fet cap acte de repudi al seu passat franquistani ha blasmat mai aquell sanguinari règim. QUINA MENA D'EXEMPLE ÉS AQUEST PER AL JOVENT?

Volem demanar-vos, doncs, que protesteu per la presència d'aquest individu en una TV pública comTV3, perque creiem que les garanties democràtiques han de ser una prioritat en tot moment.

Com ho fem:

Podeu entrar a la web d'Àgora:


on us podeu donar d'alta com a participants de TV3 i enviar un comentari al programa d'avui.Ja veureu que n'hi ha algun.

salutacions,

Democracia i Dignitat a l'Esport.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++