15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


martes, 22 de diciembre de 2009

Setena concentració: Veritat, Justícia i Reparació. 30 Gener 2010 a Barcelona

Com homenatge a tots els assassinats pel feixisme, els que van rebre sepultura, els que sabem a quin forat es troben tot esperant sortir i els que encara desconeixem la seva ubicació, els que van deixar una carta als seus éssers estimats i els que van ser sorpresos a les seves cases en plena nit sense poder acomiadar-se, per a pujar a un camió amb destí a la mort blava. Per tots ells llegirem un seguit de cartes dels condemnats a mort pel franquisme, per lluitar contra l’oblit, per a recordar el patiment dels antifeixistes, per a honorar la seva memòria i perquè ningú tingui cap dubte que demanar Veritat, Justícia i Reparació es una obligació per a tots nosaltres.
Us esperem el proper dissabte dia 30 de gener de 2010 a les 12 del migdia a la plaça de Sant Jaume. Si vols compartir amb nosaltres alguna carta de comiat, podràs llegir-la i fer que el nom de la persona que la va escriure no s‘esborri de la història.

Mesa de Catalunya d'Entitats Memoralistes

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++