15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939

jueves, 1 de abril de 2010

Acte d'homenatge als inmolats, el proper diumenge 18 d'abril a les 12h. del migdia

ASSOCIACIÓ PRO-MEMÒRIA ALS IMMOLATS PER LA LLIBERTAT A CATALUNYA

Berenguer III, 74 Tel. 93.593.15.41

08100 Mollet del Vallès

(Barcelona)

1 d’abril de 2010


C O N V O C A T Ò R I A


Mitjançant la present ens permetem convocar-te al concert - homenatge als republicans assassinats durant el franquisme, que celebrarem el proper diumenge 18 d’abril a les 12 hores del migdia, a la plaça del Camp de la Bota, (Avui Fòrum de les Nacions), organitzat amb la col·laboració conjunta de l’Ajuntament de Barcelona i el Memorial Democràtic.


L’acte es desenvoluparà de la següent manera:


1.- Lectura de les adhesions i ofrena floral.


2.- Intervenció del President en funcions de la nostra Associació, després la del Director General del Memorial Democràtic i la de l’Alcalde de Barcelona.


3.- Concert de l’orquestra municipal de Barcelona.


Si t’és possible tingues l’amabilitat de fer-ho saber a totes les teves amistats, es tracta de poder reunir el major nombre de persones, com a mostra de protesta contra la Llei de la Memòria Història, que nega la rehabilitació jurídica dels republicans que foren assassinats per defensar la legalitat constitucional de la República.


Per tant, esperem poder comptar amb la teva presència, la de la teva família i la dels teus amics, mentre et saludem molt cordialment.


La Junta DirectivaSi veniu amb cotxe, podeu estacionar-lo en el PARKING dels magatzems Diagonal Mar, que està situat davant el mateix Camp de la Bota.
LES DUES PRIMERES HORES SÓN GRATUÏTES.Distinció Cívica de l’Ajuntament de Mollet del Vallès - Premi Comissió de la Dignitat 2006
Creu de Sant Jordi 2008 de la Generalitat de Catalunya

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++