15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


domingo, 8 de septiembre de 2013

Seminario Internacional "Dignifiquemos el pasado. Las fuentes orales y su aplicación práctica"


Associació Cultural Institut Obrer

Seminario Internacional "Dignifiquemos el pasado. Las fuentes orales y su aplicación práctica" - Valencia, 13 y 14 de septiembre

 Viernes, 13 de septiembre de 2013 a las 9:00h.


 C/ Sant Ferran, 12 - 46001 València

Al Seminari Internacional d'Història Oral: “Dignifiquem el passat. Les fonts orals i la seva aplicació pràctica” es mostraran projectes desenvolupats amb fonts orals, gràcies a les veus que han aportat testimonis que han facilitat que sortissin a la llum realitzacions fins a aquest moment invisibles. Tot això amb ajuda d'especialistes en diversos camps d'investigació: històrica, periodística, arqueològica, pedagògica, artística, etc. Itineraris transversals que tenen en comú la utilització de testimonis. També s'explicarà la seva metodologia i preservació, a través d'arxius de fonts orals dipositats en institucions. Finalment, a l’Octubre, es parlarà de la història que fem entre tots i totes. La presentació del Seminari estarà càrrec de Javier Navarro Navarro, professor titular de la Universitat de València. L’historiador Ricard Camil Torres Fabra de la Comissió de la Veritat, de l’Octubre, i Cristina Escrivà Moscardó, directora del Grup de Recerca de l'Associació Cultural Institut Obrer.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++