15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


domingo, 11 de abril de 2010

Comunicat de la Comissió de la Dignitat sobre la censura del reportatge de TV3 "Monarquia o República?"

Comunicat de la Comissió de la Dignitat per la suspensió de l'emissió del reportatge "Monarquia o República?" per part de TV3
Denunciem el greu atac contra la llibertat d'expressió i els drets polítics per la suspensió de l'emissió del reportatge"Monarquia o República? " dut a terme pel prestigiós i premiat equip de TV3 format per Montsserrat Armengou i Ricard Belis Premi Dignitat 2008.
Condemnem aquest acte contra els drets d'informació dels professionals de TV3 comès per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals i n'exigim la rectificació i l'emissió del programa tal com ha estat realitzat per l'equip responsable, sense capmena de censura.
Com a protesta contra aquest acte de censura es convoca als ciutadans i ciutadanes a expressar la seva condemna a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona el proper dimecres 14 d'abril a les 20hores brindant pel 69è aniversari de la proclamació de la república Catalana feta per Francesc Macià.
Barcelona-València 9 d'abril de 2010. Servei de premsa 665727329 -625370661.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++