15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


lunes, 24 de noviembre de 2008

Jornades Republicanes "Mataró, recuperem la nostra història"

Benvolgut/uda,

En nom de la Comissió de Memòria Històrica del Consell Municipal de la Gent Gran, em plau convidar-vos aparticipar en les Jornades Republicanes "Mataró, recuperem la nostra història". La Comissió de Memòria Històrica del Consell Municipal de la Gent Gran de l'Ajuntament de Mataró, encol·laboració amb les entitats, el Grup d'Història del Casal, Marxaires Mataró-Canigó i el Grup de Recerca dela Memòria Històrica de Mataró, ens ofereixen aquestes Jornades Republicanes, que tenen com objectiu transmetrela memòria del segle XX, i propiciar el diàleg i el debat intergeneracional. És molt important que la població de Mataró, i especialment els joves, tinguin coneixement de lamemòria històrica de la ciutat.

Us convidem a participar-hi.

La sessió inugural tindrà lloc el dimarts 25 denovembre, a les 19 h., a la Biblioteca Pública Pompeu Fabra (Pl. Occitània, s/n), amb la conferència "Els reptes de la República", a càrrec del Sr. Borja de Riquer, catedràtic d'història contemporània a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Rebeu una salutació cordial.

Carla Mulet Secretària del consell municipal de gent gran

No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++