15 de enero de 2014

Estimada Mª José ... recuerda que aunque a veces hay malas experiencias, nunca debes retroceder ni rendirte, quien persevera alcanza.
Joan Busquets i Verges. Exmaqui libertario del Berguedá 28/12/2013
"Muero contento, porque equivocado o no, muero por una idea" Manuel Barreiro dos días antes de ser fusilado 12/3/1939


domingo, 2 de noviembre de 2008

CONCENTRACIÓ CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME. PROU D'IMPUNITAT! Diumenge 9 de novembre, 12:00hs Plaça de la Verge (València)

UNITAT CONTRA EL FEIXISME I EL RACISME


Nombrosos col·lectius del País Valencià han unit les seues forces per fer front a l'escalada violenta de l'extrema dreta al País Valencià. El proper diumenge 9 de novembre, han convocat a València una concentració contra el feixisme i el racisme i per exigir la fi de la impunitat i de la violència ultra. L'acte s'emmarca dins el Dia Internacional Contra el Feixisme i el Racisme impulsat internacionalment per la xarxa antiracista i antifeixista UNITED, i que aquest any coincideix amb el 70 aniversari de la Nit dels Cristalls Trencats. Organitzacions per la memòria històrica, col·lectius d'immigrants, de gais i lesbianes, ongs, partits, sindicats, associacions culturals, centres socials i organitzacions antifeixistes demostraran que el feixisme afecta a tota la societat, que tots en som víctimes i que no estan disposades a resignar-se davant el setge i la impunitat de la ultradreta al País Valencià. Antifeixistes.org s'uneix a la convocatòria i anima a tota la societat civil a participar-hi. El feixisme no és una qüestió de tribus urbanes, és un PROBLEMA de tots i totes.


No hay comentarios :

Publicar un comentario

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++